Čišćenje garaža

Podzemne garaže su sastavni dio većine stanbenih objekata u gradovima, pa tako i u Banjaluci. Gotovo da i nema zgrada koje su u gradskim naseljima izdrađene u posljednjih dvadesetak godina a da ne posjeduju podzemnu garažu. I dok smo već odavno navikli na činjenicu da se stubišta u zgradama, (kao prostor koji nam zajedno pripada), moraju redovno održavati, održavanje čistoće u podzemnim garažama se pokazalo kao nova potreba stanovništva u zgradama.

Naša iskustva govore da u Banjaluci postoji mnogo garaža koje nisu nikad očišćene od kada su zgrade useljene i u njima počeo život. Ljudi koji žive u takvim zgradama počinju da prepoznaju probleme koji nastaju zbog nakupljenog otpada i nečistoća u podzemnim garažama i zato nam se obraćaju.

Mi imamo odgovor i nudimo više paketa za čišćenje i redovno održavanje vaših podzemnih garaža.

Nudimo: jednokratna, povremena ili redovna čišćenja podzemnih garaža uz upotrebu najsavremenijeg alata i sredstava za čišćenje.


JEDNOKRATNO - GENERALNO ČIŠĆENJE PODZEMNE GARAŽE OBUHVATA SLJEDEĆE:

  • pajanje paučine sa svih površina kao što su plafoni, cijevi, zidovi i sa instalacija
  • uklanjanje otpada: odvoženje sitnog i krupnog otpada (flaše, granje, kartoni, papri I drugi različit otpad) iz garaže, prolaza i ulaza
  • ručno čišćenje svih odvoda: čišćenje kružnih poklopaca, podizanje rešetaka i otklanjanje nečistoća
  • čišćenje ulaznih vrata, ulaznih hodnika u garažu, uklanjanje prašine sa cijevi, ormara I svih drugih dostupnih površina
  • pranje i čišćenje podnih obloga

a) Za čišćenje podne obloge u jesenjem periodu ne koristimo veću količinu vode u takozvanom suvom temeljnom čišćenju, osim na mjestima kao što su parking-mjesta i ulazni koridori koja vidljivo iziskuju potrebu za tim, tako da ta količina vode ne bi bila problem za sušenje i odvode, (maksimum 10 litara vode na 100 kvadratnih metara). Čišćenje se zasniva na tehnici usisavanja i brisanja podova, pri čemu bismo postigli potpuno isti efekat čistoće podne obloge u podzemnoj garaži.

b) Proljetno generalno pranje se vrši upotrebom veće količine vode radi istiskivanja otpada i nečistoća koje su vozila unosila na točkovima tokom zimskog perioda, snijeg, blato itd. Koristi se prikladan alat: linijkse gume, mašina za podove, četke itd. Proljetno temeljno čišćenje se vrši na većim tenperaturama preko 25 stepeni, radi bržeg sušenja. Ulazi u podzemnu garažu, pokretna vrata, hidrant ormari, instalacije, cijevi se čiste pri svakom našem temeljnom čišćenju.


REDOVNO ČIŠĆENJE PODZEMNE GARAŽE U SKLOPU REDOVNOG ODRŽAVANJA STUBIŠTA

Jednom sedmično naš radnik silazi u podzemnu garažu i vrši kontrolu, i skuplja vidljiv krpniji otpad, sistemom parcijalnog grubog metenja po mjestima koja iziskuju potrebu za tim,i na taj način podna obloga garaže ne bi dolazila nikada u zapušteno stanje. Osnovno pajanje paučine i uklanjanje veće prašine.

Ostale usluge

stubista

Čišćenje stubišta

stanovi

Čišćenje stanova

poslovni-prostor

Čišćenje poslovnih prostora

Pratite nas na Facebooku