Iskustvo naših radnika garantuje uspješno izvršenje zadataka

O nama

Usluge i zanatstvo „BIĆE ČISTO“, s.p. Marijo Zih Banja Luka osnovano je rješenjem nadležnog odjeljenja Gradske uprave Banja Luka u avgustu 2018. godine. Osnovna djelatnost „BIĆE ČISTO“ je čišćenje i održavanje stambenih zgrada, dok su dodatne djelatnosti pružanje i drugih usluga u vezi sa uređenjem prostora oko zgrada, kao i čišćenja drugih prostora.

Konstantno unapređujemo svoju ponudu i kvalitet usluge po pitanju alata, sredstava za čišćenje, mašina, načina rada i osiguranja posla koji radimo, te naš klijent osim toga što može dobiti vrhunsku uslugu čišćenja i održavanja prostorija, može biti i siguran u to da će ta usluga biti ispoučena na vrijeme, te da će biti siguran od oštećenja.

Sve naše usluge ispunjavaju ekološki prihvatljive standarde čišćenja, uz korištenje profesionalnih i provjerenih sredstava i vrhunskih mašina za čišćenje. Pratimo trendove i nove tehnologije, a sve u cilju postizanja dobre poslovne produktivnosti, na obostrano zadovoljstvo klijenata i nas.

Stečena znanja i višegodišnje iskustvo u inostranstvu prenosimo na kvalitetan način i kod nas, tj. radimo alatom i sredstvima za čišćenje koji su zastupljeni u svijetu.

Mi odgovaramo za naše zaposlene koji su edukovani, pouzdani, marljivi i čestiti, a posao obavljaju profesionalno, te klijenti mogu imati puno povjerenje. Klijentu garantujemo: najviši kvalitet usluge, tačnost i preciznost kako u obavljanju posla, tako i poštovanju dogovorenih rokova, sigurnost njihovog prostora od štete, te mogućnost reklamacije nakon završenog posla.

Besplatnim izlaskom na teren na licu mjesta zapisujemo sve vaše zahtjeve kako bismo vam prilagodili našu ponudu.

Nastali smo kao mali porodični posao, a za naš rast i povećanje broja objekata koje održavamo prvenstveno smo zahvalni preporukama naših klijenata.

Želje klijenata su nama izazovi koje rado prihvatamo i ispunjavamo.

Pozovite nas i uvjerite se da “BIĆE ČISTO” ono što nam povjerite na čišćenje.

Nama je najvažniji odnos povjerenja sa klijentima!

Prednosti angažovanja našeg servisa za čišćenje “BIĆE ČISTO” su:

  • Edukovano, organizovano, odgovorno, osoblje
  • Ne razmišljate o bolovanjima, godišnjim odmorima, slobodnim danima i svim drugim izostancima radnika za čišćenje – mi se brinemo o tome,
  • Svi naši zaposlenici su osugurani po vise osnova,
  • Distribucija i nabavka potrošnog materijala,
  • Upotreba profesionalne opreme, mašina i ekološki prihvatljivih sredstava za čišćenje,
  • Uvijek čist proctor, precizno očišćen do najsitnijeg detalja,
  • Termini i dinamika čišćenja po vašim potrebama,
  • Redovna kontrola pružene usluge,
  • Besplatni izlasci na terenu u slučaju vanrednih nezogoda,
  • Ukazujemo na moguću bolju organizaciju prostora kako bi čistoća bila na maksimalnom nivou što duže vremena.