Čišćenje neposredne okoline zgrada i poslovnih objekata

Ova usluga podrazumijeva redovno održavanje neposredne okoline zgrade ili poslovnog objekta. Uslugu pružamo kao dodatak za objekte koje redovno održavamo, a podrazumijeva uklanjanje sitnijeg ili krupnijeg otpada, metenje i po potrebi pranje površine oko zgrade, te terasa i nadstrešnica koje ne spadaju u redovno čišćenje stubišta, uklanjanje paučine i gareži sa spoljnjeg dijela zgrade do šest metara visine, mogućnost pranja prozora i stakla sa spoljašnje strane. Pražnjenje kanti, skupljanje lišća i zimska služba.

Redovno i kvalitetno čišćenje okoline objekta značajno (čak do 30%) utiče na čistoću stubišta i samog poslovnog objekta.

Održavanje zelenih površina

Ovo je, takođe, dodatna usluga uz redovno održavanje higijene objekata, ali postoji mogućnost ugovaranja i kao posebne usluge. S obzirom da smo sve češće suočeni sa zahtjevima stanara zgrada koje održavamo da preuzmemo i održavanje okoline, svoju ponudu smo prilagodili tome i nabavili sav neophodan alat I edukovani tim ljudi za uređivanje zelenih površina.

Održavanje zelenih površina podrazumijeva košenje trave, održavanje žive ograde, okopavanje cvijeća i stabala, kupljenje opalog lišća i sl.

Ovu uslugu kod nas, uz dogovor o čišćenju zgrade, možete dobiti besplatno ili po znatno povoljnijim uslovima nego kada posebno ugovarate ovu uslugu.

Dubinsko usisavanje i pranje tepiha i namještaja

Ovo je usluga koju nudimo prilikom čišćenja poslovnih objekata i stanova po cijenama koje su naznačene u cjenovniku.

Posjedujemo najsevremenije mašine za dubinsko usisavanje, koja prašinu i grinje usisava iz namještaja do dubine od petnest centimetara, i mašinu za dubinsko pranje, koja ima mogućnost da opere, a potom i ispere tepihe i namještaj.

Ovu uslugu pružamo i kompletno, tj. prvo dubinsko usisavanje, a potom i dubinsko pranje namještaja.

Održavanje grobova - grobnih mjesta

Mnogi naši zemljaci koji žive u inostranstvu ili u drugim gradovima ne stižu onoliko koliko bi to željeli da održavaju grobove svojih najdražih. Sa nama možete ugovoriti da u određenim vremenskim periodima obiđemo grob, očistimo i uredimo ga.

To podrazumijeva:

  • uklanjanje prašine sa spomenika i poliranje mermernih ploča
  • nasipanje bijelog - šarenog kamena, odnosno, kulira
  • metenje i uklanjanje lišća oko grobnog mjesta
  • košenje trave, te postavljanje cvijeća i zelenila po vašoj želji
  • sve vrste sitnih sanacija kao što su popravke oštećenog sitnog kulira, obnova slike I slova, zamjena krsta itd.

Želimo da dobijete ono što biste sami učinili da ste u mogućnosti i zato ćemo vam po završenom poslu sve fotografisati i fotografije poslati putem e-maila ili društvenih mreža i na taj način če te imati uvid u kavalitet obavljenog posla.

Molersko farbarske usluge

Uz saradnju sa našim partnerima, koji su profesionalci u svom poslu, nudimo i molersko-farbarske usluge.

Manje elektro i vodoinstalacione popravke

Usluge pružaju naši partneri koji su uredno registrovani i posjeduju sve neophodne licence i iskustvo koje je neophodno da bi se posao obavio kvalitetno.