Dubinsko pranje namještaja i etisona:

  • Nakon vašeg poziva izlazimo na teren i vršimo pregled i procijenu stvari koje trebate dubinski očistiti, te sastavljamo ponudu i zakazujemo termin.
  • Zaštita prostora u kom se predmeti dubinski čiste
  • Dubinsko suho usisavanje
  • Tretiranje vidljivih većih fleka prije dubinskog pranja (hemijsko sredstvo TAPI – WASH)
  • Tretiranje cijelog namještaja prije dubinskog pranja (Kaercher RM 760)
  • Čišćenje cijelog namještaja profesionalnom ručnom četkom (po potrebi, ili aku četkama)
  • Pranje, ispiranje, posušivanje i izvlačenje prljavštine sa namještaja mašinom Kaercher puzzi 10/1
  • Čišćenje površine na koju se vraća namještaj, te samo vraćanje namještaja na prvobitno mjesto

Dubinsko pranje je profesionalna tehnika pranja i izvlačenja prljavštine sa uglavnom tapaciranih površina od pet do deset centimetara u dubinu. Namještaj, kućni ili kancelarijski, kao i onaj u ugostiteljskim objektima, dušeci, tepisi i unutrašnjost vozila su najpogodniji za dubinsko pranje.

Ako ste zaista odlučni da se obračunate sa nečistoćama u vašem prostoru, onda je dubinsko pranje ono što diže stepenicu znatno više, jer očistiti prostor i oprati namještaj ne znači samo ukloniti onu vidljivu prljavštinu i prašinu, nego I onu koja se ne vidi, a koja je nakupljena ispod površine mebl štofova ili u dubini tepiha. Sve to je nevjerovatno važno naročito za osvježavanje prostora u kojem borave djeca I osobe koje su alergične na prašinu I grinje, jer dubinskim pranjem upravo uklanjate uzročnike ovih alergija.

Dakle, dubinsko pranje predstavlja mašinsko pranje i izvlačenje prljavštine i nakupljenih štetnih mikroorganizama iz dubine vašeg namještaja ili dušeka na kojim spavate, a ako posmatramo poslovne prostorije, onda možemo govoriti da dubinsko pranje vraća stari sjaj već duže vrijeme korištenom namještaju. Slična je situacija i sa tapacirunzima I sjedištima u automobilima, a dubinsko pranje čini da tepisi ostaju mekani, a vlakna uzdignuta kao da su novi, jer ova tehnika podrazumijeva pored pranja i usisavanje.

Dubinsko pranje vršimo koristeći najsavremenije mašine marke Kaercher puzzi 10/1 kao i antibakterijska i biorazgradiva sredstva od Kaercher RM 760 za čišćenje ekološki u potpunosti provjerena, tako da je ova tehnika potpuno bezbjedna i za doticaj sa malom djecom I za osobe koje su alergične. Ovi preparati su specijalno dizajnirani da prodiru i do pet centimetara u namještaj i razgrade i najtvrdokornije naslage.

Naposlijetku, važno je napomenuti da se dubinskim pranjem uklanjaju nakupljene nečistoće u dubini ispod tapacirunga I mebl-štofa, postiže se I mnogo veći kvalitet vazduha, jer naročito u periodu grijanja prostorija I rjeđih provjetravanja prostora isparavanja iz namještaja čine da se mikroorganizmi vraćaju u vazduh. Osim toga, dubinskim pranjem duže se čuva namještaj, jer su često zaprljana mjesta I tvrdokorne mrlje razlog što se namještaj mnogo brže oštećuje na tim mjestima.